top of page

BMW M4 CS Limited Edition: Η πιο σπάνια M4!


Η BMW M4 Competition Sport Edition είναι η πιο σπάνια M4 που κατασκευάστηκε αν και κοστίζει... κάτι παραπάνω!

Εξοπλισμένη με το πακέτο «M Performance», υψηλότερη ιπποδύναμη από την απλή M4, η M4 CS Edition τοποθετείται ανάμεσα από την «απλή» M4 και την M4 GTS. Μόλις 60 αντίτυπα της M4 CS (Competition Sport) θα περάσουν από τη γραμμή παραγωγής της βαυαρικής φίρμας, και το υψηλών επιδόσεων coupe κοστίζει στη Γερμανία 132.900 ευρώ, δηλαδή 40.800 ευρώ περισσότερο από την «βασική» M4.

Οι αναβαθμίσεις έχουν προσθέσει 19 PS στην... καρδιά της CS Edition γεγονός που σημαίνει ότι η συνολική ισχύς αγγίζει πλέον του 450 PS. Στο κλασικό 0-100 km/h είναι ταχύτερη κατά 0,1 s, δηλαδή μιλάμε πλέον για 4άρι «flat», ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 280 km/h.

Η M4 CS διαθέτει φρένα «carbon-κεραμικά», γεγονός που την βοηθάει σε... δίαιτα 6,5 kg. Στο βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται οι ζάντες 20 ιντσών που είναι δανεισμένες από την M4 GTS, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι σε ασημένια απόχρωση. Όλες οι M4 CS διαθέτουν ενεργή ανάρτηση (M chassis) και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ όλα τα στοιχεία του «M Performance» πακέτου (το εμπρός σπόιλερ, οι πλαϊνές ποδιές, τα καπάκια των καθρεπτών, το πίσω diffuser και η μεγάλη αεροτομή) είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Διατίθεται σε τρία χρώματα για το αμάξωμα: «San Marino Blue», «Brilliant White» και «Jerez Black». Στο εσωτερικό το υψηλής ποιότητας δέρμα κυριαρχεί, ενώ οι μπλε ραφές κάνουν την αντίθεση και τα σπορ καθίσματα διαθέτουν δέρμα «Cohiba». Φυσικά, εκτός όλων των άλλων από το εσωτερικό δεν λείπει και η ειδική πλακέτα με τον σειραϊκό αριθμό, ο οποίος υπενθυμίζει στους τυχερούς ιδιοκτήτες ότι βρίσκονται σε ένα «limited edition» όχημα.

Όποιοι τυχεροί βεβαίως μπορείτε από τώρα να παραγγείλετε στην BMW την M4 CS Edition και να είναι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα είναι και στο γκαράζ του σπιτιού τους. Με τις υγείες σας…

 

bottom of page