top of page

Γέμισε ''μπέμπες'' η κεντρική Ελλάδα


Το BMW CENTRAL GREECE CLUB πρωταγωνιστής της εκδήλωσης που έγινε στην Λαμία,με σκοπό την γνωριμία νέων μελών αλλά και την κοπή πίτας όπως είχε οριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου.

Την συγκεκριμένη ημέρα δεν παρευρέθηκαν απλά τα ομορφότερα bmw της Ελλάδος εκεί, αλλά πραγματοποιήθηκε ένα είδους βίντεο-σεμινάριο σε ό,τι αφορά την επιστήμη της αστρονομίας. Κάποιοι θα αναρωτηθούν τι σχέση έχει αυτό με τα αυτοκίνητα,αλλά κάτοχοι και οδηγοί των bmw ξέρουν πως απευθύνονται σε αστέρια όταν μιλούν για τα αυτοκίνητα τους.!

Παρών από όλη την Ελλάδα δόθηκε για την εκδήλωση αυτή καθώς εξήντα περίπου αυτοκίνητα από Σαντορίνη,Λαμία,Λάρισα,Βόλο, Καμένα Βούρλα,Ιτέα,Βελεστίνο,Κιλκίς,Θεσσαλονίκη κλπ πάρκαραν και φωτογραφήθηκαν στο σημείο συνάντησης: PLAZA CAFE !

Στην συνέχεια της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι επισκέφτηκαν ταβέρνα της Υπάτης, καθώς εκεί κόπηκε η πίτα της ομάδος και μοιράστηκαν πολλά αλλά και πλούσια δώρα όπως αξεσουάρ αυτοκινήτου και είδη καλλωπισμού, αλλά και ταξίδια προς τους τυχερούς.

Με τον καιρό να μην στέκεται σύμμαχος αλλά και μη εμποδίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν την ημέρα τους υπέροχα με πολύ γέλιο, κάνοντας γνωριμίες παλιά με νέα μέλη.!

Τέλος, συγχαρητήρια στους διοργανωτές: Πολίνα Φεγκούλη και Βασίλη Δουβλέκα,αλλά και πολλά μπράβο για τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια τους κάνοντας την ημέρα αξέχαστη για όλους.

 


bottom of page